(placeholder)

NEXT GENERATION PLEASE!

BOLLYWOOD, HERE WE COME!

Met het project Next Generation, Please! wil BOZAR de jongeren van vandaag samenbrengen om een nieuw Europees verhaal te schrijven.

De leerlingen fotografie en audiovisuele vorming van atheneum Anderlecht krijgen 3 kunstenaars van Artforum op bezoek in het atelier. Hun foto's, video's, muziek en installaties zijn tentoongesteld in Bozar.

In het schooljaar 2016-2017 viert de richting Audiovisuele Vorming de tiende verjaardag op atheneum Anderlecht. Dat laten we niet zomaar voorbijgaan en we trokken naar Bollywood om er de Indische filmindustrie van dichtbij mee te maken! We maakten gedurende twee weken een rondreis door het zuiden van India, van de Oostkust tot de Westkust. Op de pagina praktische informatie kom je mee te weten over onze culturele studiereizen.


Voor dit initiatief werken we samen met de partnerorganisatie “One People International Film Schools Network”. Dit schooljaar organiseren we een ontmoeting tussen de leerlingen uit Anderlecht en de jongeren uit de scholen in India. Tijdens deze studiereis zullen de Belgische en Indische leerlingen samen enkele korte filmpjes maken die handelen over hun identiteit, hun verschillen in leefgewoonten en hun cultuur van alledag.

MAAK KENNIS MET DE AUDIOVISUELE SECTOR


WERK MEE AAN PROJECTEN IN EEN PROFESSIONELE WERKOMGEVING


Voorbeelden van projecten waaraan je werkt, vind je hieronder, op onze tumblrblog en op onze facebookpagina.

Nieuws

projecten in de kijker